Miltų mišinys trapiai tešlai. 200g.

  • Išparduota
  • Nemokamai (su sąlygomis)
1,00 EUR
Išparduota

Miltų mišinys trapiai tešlai. Be glitimo. Grynasis kiekis: 200 g. 

Miltų mišinys gali būti naudojamas trapios tešlos, sausainių, tartalečių kepimui.

Sudedamosios dalys: bulvių krakmolas, cukrus, ryžių miltai, modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: difosfatas, tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas, druska. Produkte gali būti pieno, sojos ir jų pėdsakų.

  • SAUGUS MOKĖJIMAS SAUGUS MOKĖJIMAS
  • PATIKIMAS PRISTATYMAS PATIKIMAS PRISTATYMAS
  • GRĄŽINIMO GARANTIJA GRĄŽINIMO GARANTIJA

Miltų mišinys trapiai tešlai. Be glitimo. Grynasis kiekis: 200 g. 

Miltų mišinys gali būti naudojamas trapios tešlos, sausainių, tartalečių kepimui.

Sudedamosios dalys: bulvių krakmolas, cukrus, ryžių miltai, modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: difosfatas, tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas, druska. Produkte gali būti pieno, sojos ir jų pėdsakų.

Geriausias iki pabaigos / partijos numeris: data ir partijos Nr. nurodyti ant pakuotės. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. 

Receptas – Trapios tešlos pyragas su vaisiais. Ingredientai: 1 pakuotė miltų mišinio trapiai tešlai (200 g), 60 g sviesto, 1 kiaušinis, ½ pakelio vanilinio cukraus be glitimo Celiko, 2 šaukštai pieno ar vandens, vaisiai (pagal skonį, pvz.: obuoliai, slyvos, rabarbarai), žiupsnelis druskos. Kaip gaminti: iš miltų mišinio, sviesto, trynio ir pieno suminkykite tešlą (pieno kiekis priklauso nuo kiaušinio dydžio, todėl jį pilkite nedidelėmis dalimis). ¾ paruoštos tešlos dėkite į riebalais išteptą skardą. Išdėliokite vaisius ir apibarstykite vaniliniu cukrumi. Baltymą su žiupsneliu druskos ir 1 šaukštu vanilinio cukraus išplakite iki standžių putų ir sudėkite ant vaisių. Likusią tešlą susmulkinkite ir išdėliokite ant pyrago. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. 

Receptas – Trapios tešlos sausainukai. Ingredientai: 1 pakuotė miltų mišinio trapiai tešlai (200 g), 2 tryniai, 40 g atšaldyto sviesto, 2 šaukšteliai vandens, šokolado (be glitimo) lašeliai, dribsniai ar kartaus šokolado gabalėliai. Kaip gaminti: miltų mišinį suberkite į dubenį, įmuškite trynius, supilkite vandenį, įtarkuokite sviestą ir greitai išminkykite tešlą iki vientisos masės. Jei tešla labai minkšta, įdėkite ją 30 min. į šaldytuvą. Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir iškočiokite 2 cm skersmens ritinėlį. Supjaustykite jį ~1 cm storio griežinėliais. Sausainius sudėkite ant riebalais išteptos skardos, lengvai paspauskite juos pirštais, ant viršaus išdėliokite šokolado gabaliukus ir kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.

Maistinė vertė

100 g miltų mišinio 

Energinė vertė

1515 kJ / 362 kcal

Riebalai

0 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

0 g

Angliavandeniai

87 g

iš kurių cukrų

26 g

Baltymai

1,7 g

Druska

0,01 g

Charakteristikos

Alergenas
Be glitimo