Miltų mišinys keksiukams, šokoladinis su pudingo kremu. Be glitimo 310g.

  • Sandėlyje
  • Nemokamai (su sąlygomis)
2,20 EUR
Sandėlyje

Miltų mišinys keksiukams, šokoladinis su pudingo kremu. Be glitimo. Grynasis kiekis: 310 g. Pakuotėje yra 280 g miltų mišinio, 30 g kremo koncentrato ir 12 formelių.

Sudedamosios dalys: cukrus, modifikuotas tapijokų krakmolas, ryžių miltai, kukurūzų miltai, sumažinto riebumo kakava (3,4%), bulvių krakmolas, tešlos kildymo medžiagos: difosfatas, natrio karbonatas; kvapiosios medžiagos, druska, tirštiklis: ksantano guma. Kremo sudedamosios dalys: cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, nenugriebto pieno milteliai, pasukų milteliai, gliukozė, druska, dažiklis: Beta karotenas, kvapiosios medžiagos. Produkte gali būti sojos pėdsakų.

  • SAUGUS MOKĖJIMAS SAUGUS MOKĖJIMAS
  • PATIKIMAS PRISTATYMAS PATIKIMAS PRISTATYMAS
  • GRĄŽINIMO GARANTIJA GRĄŽINIMO GARANTIJA

Miltų mišinys keksiukams, šokoladinis su pudingo kremu. Be glitimo. Grynasis kiekis: 310 g. Pakuotėje yra 280 g miltų mišinio, 30 g kremo koncentrato ir 12 formelių.

Sudedamosios dalys: cukrus, modifikuotas tapijokų krakmolas, ryžių miltai, kukurūzų miltai, sumažinto riebumo kakava (3,4%), bulvių krakmolas, tešlos kildymo medžiagos: difosfatas, natrio karbonatas; kvapiosios medžiagos, druska, tirštiklis: ksantano guma. Kremo sudedamosios dalys: cukrus, modifikuotas bulvių krakmolas, nenugriebto pieno milteliai, pasukų milteliai, gliukozė, druska, dažiklis: Beta karotenas, kvapiosios medžiagos. Produkte gali būti sojos pėdsakų. Geriausias iki pabaigos / partijos numeris: data ir partijos Nr. nurodyti ant pakuotės. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. 

Receptas – Šokoladiniai keksiukai su kremu. Ingredientai: 1 pakuotė miltų mišinio keksiukams (280 g), 2 kiaušiniai, 100 ml aliejaus, 30 ml vandens. Ingredientai kremui:  30 g kremo koncentrato, 100 ml vandens. Kaip gaminti: miltų mišinį suberkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį ir viską gerai išmaišykite. Supilkite aliejų. Virtuviniu plakikliu plakite 3 minutes, kad gautumėte vientisą masę. Supilstykite ¾ tešlos į 12 formelių, dėkite po arbatinį šaukštelį paruošto kremo, ant viršaus išpilstykite likusią šokoladinių keksiukų tešlą. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Kremo ruošimas: kremo koncentratą sumaišykite su vandeniu ir virtuviniu plakikliu plakite 3-5 min., kol gausite vientisą masę. Leiskite 2-3 min. pastovėti.

Receptas – Šokoladinis pyragas su kremu ir avietėmis. Ingredientai: 1 pakuotė miltų mišinio keksiukams (280 g), 2 kiaušiniai, 100 ml aliejaus, 30 ml vandens. Ingredientai kremui:  30 g kremo koncentrato, 100 ml pieno, 50 g sviesto. Šviežių arba šaldytų aviečių. Kaip gaminti: miltų mišinį suberkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį ir viską gerai išmaišykite. Supilkite aliejų. Virtuviniu plakikliu plakite 3 minutes, kad gautumėte vientisą masę. Tešlą supilkite į kepimo skardą (22x32 cm) ir kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Leiskite atvėsti. Kremo ruošimas: kremo koncentratą sumaišykite su pienu ir virtuviniu plakikliu plakite 3-5 min., kol gausite vientisą masę. Leiskite 2-3 min. pastovėti. Tada dėkite po nedidelį sviesto gabalėlį ir plakite, kol masė taps puri. Iškepusį biskvitą išimkite iš skardos. Išplaukite norimo dydžio apskritimus, pertepkite juos paruoštu kremu ir avietėmis. Biskvito likučius sutrupinkite ir papuoškite jais pyrago viršų.

Maistinė vertė

100 g pagal pagrindinį receptą paruošto produkto 

1-me keksiuke, apie 45 g

Energinė vertė

1604 kJ / 383 kcal

721 kJ / 173 kcal

Riebalai

20 g

8,8 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

0,3 g

0,1 g

Angliavandeniai

47 g

21 g

iš kurių cukrų

25 g

11 g

Skaidulinės medžiagos

1,1 g

0,5 g

Baltymai

4,3 g

1,9 g

Druska

0,71 g

0,32 g

3 Prekės

Charakteristikos

Alergenas
Be glitimo