Miltų mišinys keksiukams, klasikinis. Be glitimo 280g.

  • Sandėlyje
  • Nemokamai (su sąlygomis)
2,00 EUR
Sandėlyje

Miltų mišinys keksiukams, klasikinis. Be glitimo. Grynasis kiekis: 280 g. Pakuotėje yra 280 g miltų mišinio ir 12 formelių.

Sudedamosios dalys: cukrus, modifikuotas tapijokų krakmolas, ryžių miltai, kukurūzų miltai, bulvių krakmolas, tešlos kildymo medžiagos: difosfatas, natrio karbonatas; kvapiosios medžiagos, druska, tirštiklis: ksantano guma. Produkte gali būti sojos ir pieno pėdsakų.

  • SAUGUS MOKĖJIMAS SAUGUS MOKĖJIMAS
  • PATIKIMAS PRISTATYMAS PATIKIMAS PRISTATYMAS
  • GRĄŽINIMO GARANTIJA GRĄŽINIMO GARANTIJA

Miltų mišinys keksiukams, klasikinis. Be glitimo. Grynasis kiekis: 280 g. Pakuotėje yra 280 g miltų mišinio ir 12 formelių.

Sudedamosios dalys: cukrus, modifikuotas tapijokų krakmolas, ryžių miltai, kukurūzų miltai, bulvių krakmolas, tešlos kildymo medžiagos: difosfatas, natrio karbonatas; kvapiosios medžiagos, druska, tirštiklis: ksantano guma. Produkte gali būti sojos ir pieno pėdsakų. Geriausias iki pabaigos / partijos numeris: data ir partijos Nr. nurodyti ant pakuotės. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. 

Receptas – Klasikiniai keksiukai. Ingredientai: 1 pakuotė miltų mišinio keksiukams (280 g), 2 kiaušiniai, 100 ml aliejaus, 30 ml vandens. Kaip gaminti: miltų mišinį suberkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį ir viską gerai išmaišykite. Supilkite aliejų. Virtuviniu plakikliu plakite 3 minutes, kad gautumėte vientisą masę. Supilstykite tešlą į formeles, kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Į tešlą galite dėti skirtingus priedus: vaisius, daržoves, džiovintus vaisius, šokolado gabaliukus ir pan.

Receptas – Morkų-cinamono keksiukai. Ingredientai: 1 pakuotė miltų mišinio keksiukams (280 g), 2 kiaušiniai, 100 ml aliejaus, 30 ml vandens, 100 g smulkia tarka tarkuotų morkų, 2 arbatiniai šaukšteliai cinamoninio cukraus be glitimo Celiko. Kaip gaminti: miltų mišinį suberkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį, suberkite cinamoninį cukrų ir viską gerai išmaišykite. Supilkite aliejų. Virtuviniu plakikliu plakite 3 minutes, kad gautumėte vientisą masę. Palaipsniui sudėkite tarkuotas morkas ir viską atsargiai išmaišykite. Supilstykite tešlą į formeles, kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. 

Maistinė vertė

100 g pagal pagrindinį receptą paruošto produkto 

1-me keksiuke, apie 40 g

Energinė vertė

1617 kJ / 386 kcal

647 kJ / 155 kcal

Riebalai

19 g

7,7 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

<0,1 g

<0,1 g

Angliavandeniai

50 g

20 g

iš kurių cukrų

25 g

10 g

Skaidulinės medžiagos

0,2 g

0,1 g

Baltymai

3,8 g

1,5 g

Druska

0,71 g

0,28 g

1 Vienetas

Charakteristikos

Alergenas
Be glitimo