Želė su agaru ananasų-apelsinų skonio. 45 g.

  • Išparduota
  • Nemokamai (su sąlygomis)
0,85 EUR
Išparduota

Želė su agaru braškių skonio. Grynasis kiekis: 45 g. 

Sudedamosios dalys: izomaltuliozė*, braškių sultys milteliais 13 % (maltodekstrinas, koncentruotos braškių sultys), augalinės kilmės želatina: agaras, aromatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis. Be glitimo. Produkte nėra gyvulinės kilmės želatinos. Greitai sustingta. Puikiai tinka desertams, pyragams, želė. Tinka veganams, vegetarams bei žmonėms, kurie alergiški glitimui. Produkte gali būti pieno, sojos, žemės riešutų ir lazdyno riešutų pėdsakų.

*Izomaltuliozė sudaryta ir gliukozės ir fruktozės. Ji mažiau saldi nei įprastas cukrus, visiškai suardoma ir absorbuojama.

  • SAUGUS MOKĖJIMAS SAUGUS MOKĖJIMAS
  • PATIKIMAS PRISTATYMAS PATIKIMAS PRISTATYMAS
  • GRĄŽINIMO GARANTIJA GRĄŽINIMO GARANTIJA

Želė su agaru braškių skonio. Grynasis kiekis: 45 g. 

Sudedamosios dalys: izomaltuliozė*, braškių sultys milteliais 13 % (maltodekstrinas, koncentruotos braškių sultys), augalinės kilmės želatina: agaras, aromatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis. Be glitimo. Produkte nėra gyvulinės kilmės želatinos. Greitai sustingta. Puikiai tinka desertams, pyragams, želė. Tinka veganams, vegetarams bei žmonėms, kurie alergiški glitimui. Produkte gali būti pieno, sojos, žemės riešutų ir lazdyno riešutų pėdsakų.

*Izomaltuliozė sudaryta ir gliukozės ir fruktozės. Ji mažiau saldi nei įprastas cukrus, visiškai suardoma ir absorbuojama. 

Paruošimo būdas: pakuotės turinį supilkite į 250 ml šalto vandens. Kruopščiai išmaišykite, kol ištirps. Nuolat maišydami želė užvirkite ir pavirkite 2-3 minutes. Supilstykite į formeles ir palikite sustingti. Pagal skonį galite įberti saldiklio ar cukraus (apie 1-2 arbatinius šaukštelius). Gamindami želė saldainiukus, naudokite 200 ml vandens.

Geriausias iki pabaigos / partijos numeris: data ir partijos Nr. nurodyti ant pakuotės. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Energinė ir maistinė 100 g produkto vertė: 1565 kJ / 369 kcal; riebalai <0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,1 g; angliavandeniai 90 g, iš kurių cukrų 82 g; skaidulinės medžiagos 3,3 g; baltymai < 0,5 g; druska 0,01 g. 

Charakteristikos

Alergenas
Be glitimo