Liofilizuotos avietės FRUPP– 100 % vaisių. 15g.

  • Sandėlyje
  • Nemokamai (su sąlygomis)
1,80 EUR
Sandėlyje

Liofilizuotos avietės FRUPP– 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 15 g. 

Sudedamosios dalys: liofilizuotos* avietės. Nepridėta cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.

  • SAUGUS MOKĖJIMAS SAUGUS MOKĖJIMAS
  • PATIKIMAS PRISTATYMAS PATIKIMAS PRISTATYMAS
  • GRĄŽINIMO GARANTIJA GRĄŽINIMO GARANTIJA

Liofilizuotos avietės FRUPP– 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 15 g. 

Sudedamosios dalys: liofilizuotos* avietės. Nepridėta cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.

Galima vartoti iš karto atidarius pakuotę arba dėti kaip priedą į desertus, tortus, jogurtą, gėrimus. 100 g liofilizuotų aviečių gamybai sunaudojama 0,7 kg šviežių aviečių. Pakuotė (15 g) yra viena porcija.

* Liofilizacija (ang. Freeze drying) – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizuojant sušalęs vanduo iš produktų pašalinamas vakuumo pagalba (pašalinama iki 97% vandens), paliekant tik traškios tekstūros vaisius / daržoves, kurie išsaugo beveik visas vertingas šviežių vaisių / daržovių maistines medžiagas. Liofilizuoti produktai išlaiko pirminę formą, nepakinta jų išvaizda, skonis, kvapas, produktų tekstūra yra specifinė, traški ir puri.

Geriausias iki pabaigos / partijos numeris / kilmės šalis nurodyti ant pakuotės. Sandariai uždarytą pakuotę laikyti vėsioje ir sausoje vietoje – higroskopiškas produktas. 

Maistinė vertė

100 g

15 g 

(1-je pakuotėje)

Energinė vertė

1329 kJ / 318 kcal

199 kJ / 48 kcal

Riebalai

4,9 g

0,7 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

0 g

0 g

Angliavandeniai

38 g

5,7 g

iš kurių cukrų

31 g

4,6 g

Skaidulinės medžiagos

46 g

6,8 g

Baltymai

8,4 g

1,3 g

Druska

0,02 g

0 g

1 Vienetas

Charakteristikos

Alergenas
Be glitimo