

Liofilizuotos šilauogės FRUPP – 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 15 g.
Sudedamosios dalys: liofilizuotos* šilauogės. Nepridėta cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.
Liofilizuotos šilauogės FRUPP – 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 15 g.
Sudedamosios dalys: liofilizuotos* šilauogės. Nepridėta cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.
Galima vartoti iš karto atidarius pakuotę arba dėti kaip priedą į desertus, tortus, jogurtą, gėrimus. 100 g liofilizuotų šilauogių gamybai sunaudojama 0,6 kg šviežių šilauogių. Kilmės šalis: 1. Lenkija, 2. JAV – žiūrėti partijos numerį.
* Liofilizacija (ang. Freeze drying) – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizuojant sušalęs vanduo iš produktų pašalinamas vakuumo pagalba (pašalinama iki 97% vandens), paliekant tik traškios tekstūros vaisius / daržoves, kurie išsaugo beveik visas vertingas šviežių vaisių / daržovių maistines medžiagas. Liofilizuoti produktai išlaiko pirminę formą, nepakinta jų išvaizda, skonis, kvapas, produktų tekstūra yra specifinė, traški ir puri.
Geriausias iki pabaigos / partijos numeris: data ir partijos Nr. nurodyti ant pakuotės. Sandariai uždarytą pakuotę laikyti vėsioje ir sausoje vietoje – higroskopiškas produktas.
Maistinė vertė |
100 g |
15 g (1-je pakuotėje) |
Energinė vertė |
1547 kJ / 366 kcal |
232 kJ / 55 kcal |
Riebalai |
2,0 g |
0,3 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0,2 g |
0 g |
Angliavandeniai |
75 g |
11 g |
iš kurių cukrų |
62 g |
9,3 g |
Skaidulinės medžiagos |
15 g |
2,3 g |
Baltymai |
4,6 g |
0,7 g |
Druska |
0,02 g |
0 g |