Liofilizuotos šilauogės FRUPP – 100 % vaisių. 15g.

  • Sandėlyje
  • Nemokamai (su sąlygomis)
1,80 EUR
Sandėlyje

Liofilizuotos šilauogės FRUPP – 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 15 g. 

Sudedamosios dalys: liofilizuotos* šilauogės. Nepridėta cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.

  • SAUGUS MOKĖJIMAS SAUGUS MOKĖJIMAS
  • PATIKIMAS PRISTATYMAS PATIKIMAS PRISTATYMAS
  • GRĄŽINIMO GARANTIJA GRĄŽINIMO GARANTIJA

Liofilizuotos šilauogės FRUPP – 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 15 g. 

Sudedamosios dalys: liofilizuotos* šilauogės. Nepridėta cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.

Galima vartoti iš karto atidarius pakuotę arba dėti kaip priedą į desertus, tortus, jogurtą, gėrimus. 100 g liofilizuotų šilauogių gamybai sunaudojama 0,6 kg šviežių šilauogių. Kilmės šalis: 1. Lenkija, 2. JAV – žiūrėti partijos numerį. 

* Liofilizacija (ang. Freeze drying) – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizuojant sušalęs vanduo iš produktų pašalinamas vakuumo pagalba (pašalinama iki 97% vandens), paliekant tik traškios tekstūros vaisius / daržoves, kurie išsaugo beveik visas vertingas šviežių vaisių / daržovių maistines medžiagas. Liofilizuoti produktai išlaiko pirminę formą, nepakinta jų išvaizda, skonis, kvapas,  produktų tekstūra yra specifinė, traški ir puri.

Geriausias iki pabaigos / partijos numeris: data ir partijos Nr. nurodyti ant pakuotės. Sandariai uždarytą pakuotę laikyti vėsioje ir sausoje vietoje – higroskopiškas produktas.

Maistinė vertė

100 g

15 g (1-je pakuotėje)

Energinė vertė

1547 kJ / 366 kcal

232 kJ / 55 kcal

Riebalai

2,0 g

0,3 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

0,2 g

0 g

Angliavandeniai

75 g

11 g

iš kurių cukrų

62 g

9,3 g

Skaidulinės medžiagos

15 g

2,3 g

Baltymai

4,6 g

0,7 g

Druska

0,02 g

0 g

1 Vienetas

Charakteristikos

Alergenas
Be glitimo