Liofilizuoti ananasai FRUPP – 100 % vaisių. 15 g.

  • Sandėlyje
  • Nemokamai (su sąlygomis)
1,80 EUR
Sandėlyje

Liofilizuoti ananasai FRUPP – 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 15 g. 

Sudedamosios dalys: liofilizuoti* ananasai. Nepridėta cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.

  • SAUGUS MOKĖJIMAS SAUGUS MOKĖJIMAS
  • PATIKIMAS PRISTATYMAS PATIKIMAS PRISTATYMAS
  • GRĄŽINIMO GARANTIJA GRĄŽINIMO GARANTIJA

Liofilizuoti ananasai FRUPP – 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 15 g. 

Sudedamosios dalys: liofilizuoti* ananasai. Nepridėta cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.

Galima vartoti iš karto atidarius pakuotę arba dėti kaip priedą į desertus, tortus, jogurtą, gėrimus. 100 g liofilizuotų ananasų gamybai sunaudojama 0,7 kg šviežių ananasų. Kilmės šalis: 1. Tailandas, 2. Vietnamas, 3. Ekvadoras – žiūrėti partijos numerį. Geriausias iki pabaigos / partijos numeris: data ir partijos Nr. nurodyti ant pakuotės. Sandariai uždarytą pakuotę laikyti vėsioje ir sausoje vietoje – higroskopiškas produktas.

* Liofilizacija (ang. Freeze drying) – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizuojant sušalęs vanduo iš produktų pašalinamas vakuumo pagalba (pašalinama iki 97% vandens), paliekant tik traškios tekstūros vaisius / daržoves, kurie išsaugo beveik visas vertingas šviežių vaisių / daržovių maistines medžiagas. Liofilizuoti produktai išlaiko pirminę formą, nepakinta jų išvaizda, skonis, kvapas,  produktų tekstūra yra specifinė, traški ir puri.

Maistinė vertė

100 g

15 g (1-je pakuotėje)

Energinė vertė

1540 kJ / 364 kcal

231 kJ / 55 kcal

Riebalai

0,4 g

0 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

0 g

0 g

Angliavandeniai

82 g

12 g

iš kurių cukrų

69 g

10 g

Skaidulinės medžiagos

10 g

1,5 g

Baltymai

3,0 g

0,5 g

Druska

0,02 g

0 g

2 Prekės

Charakteristikos

Alergenas
Be glitimo