Liofilizuotos braškės riekelėmis FRUPP– 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 13 g.

  • Išparduota
  • Nemokamai (su sąlygomis)
1,80 EUR
Išparduota

Liofilizuotos braškės riekelėmis FRUPP– 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 13 g. 

Sudedamosios dalys: liofilizuotos* braškės riekelėmis. Nepridėta cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.

  • SAUGUS MOKĖJIMAS SAUGUS MOKĖJIMAS
  • PATIKIMAS PRISTATYMAS PATIKIMAS PRISTATYMAS
  • GRĄŽINIMO GARANTIJA GRĄŽINIMO GARANTIJA

Liofilizuotos braškės riekelėmis FRUPP– 100 % vaisių. Grynasis kiekis: 13 g. 

Sudedamosios dalys: liofilizuotos* braškės riekelėmis. Nepridėta cukraus. Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.

Galima vartoti iš karto atidarius pakuotę arba dėti kaip priedą į desertus, tortus, jogurtą, gėrimus. 100 g liofilizuotų braškių riekelių gamybai sunaudojama 1 kg šviežių braškių. Kilmės šalis: Lenkija. 

* Liofilizacija (ang. Freeze drying) – tai džiovinimas šalčiu. Liofilizuojant sušalęs vanduo iš produktų pašalinamas vakuumo pagalba (pašalinama iki 97% vandens), paliekant tik traškios tekstūros vaisius / daržoves, kurie išsaugo beveik visas vertingas šviežių vaisių / daržovių maistines medžiagas. Liofilizuoti produktai išlaiko pirminę formą, nepakinta jų išvaizda, skonis, kvapas,  produktų tekstūra yra specifinė, traški ir puri.

Geriausias iki pabaigos / partijos numeris: data ir partijos Nr. nurodyti ant pakuotės. Sandariai uždarytą pakuotę laikyti vėsioje ir sausoje vietoje – higroskopiškas produktas.

Maistinė vertė

100 g

13 g (1-je pakuotėje)

Energinė vertė

1347 kJ / 320 kcal

175 kJ / 42 kcal

Riebalai

4,0 g

0,5 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

0,3 g

0 g

Angliavandeniai

55 g

7,2 g

iš kurių cukrų

55 g

7,2 g

Skaidulinės medžiagos

16 g

2,1 g

Baltymai

8,0 g

1,0 g

Druska

0,01 g

0 g

Charakteristikos

Alergenas
Be glitimo