Blogo Paveikslas

Traškučiai iš bolivinės balandos miltų

½ stiklinės  miltų be glitimo: bolivinės balandos arba grikių. Pirkti mūsų el.parduotuvėje.

2/3 stiklinės saulėgrąžų; 2/3 stiklinės moliūgų sėklų; 2/3 stiklinės sezamų sėklų; 2/3 stiklinės kokosų drožlių; 1 arb. š. druskos; 1 stiklinės vandens.

Gaminimo eiga: vakare išmaišyti vandenyje kokoso drožles ir miltus ir palikti kambario temperatūroje. Sekančią dieną likus porai valandų iki kepimo į šį mišinį sudėti visus likusius produktus ir išmaišius palikti. Orkaitę įkaitinti iki 160°C temperatūros, iškloti skardą kepimo popierium, paskleisti su šaukštu ant jos tirštą masę 3 mm storiu. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, išimti iš orkaitės ir aštriu peiliu supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Apversti kvadratėlius apatine puse į viršų ir kepkite toliau dar 20 minučių. Paprasta, bet kaip sveika.

Skanaus!

Leave a Comment

Your email address will not be published.