Blogo Paveikslas

RYŽIŲ MILTŲ LIETINIAI

1puodelis RYŽIŲ baltųjų miltų (pirkti mūsų el.parduotuvėje)

1,5 puodelio vandens

1,5 puodelis pieno (augalinio arba paprasto)

1 vnt. kiaušinio

1 š. ghi sviesto ištirpinto

1 a.š. kario miltelių auksinei spalvai (nebūtina)

žiupsnio druskos

Pagaminti paprasta: suplakame visus ingridientus į vientisą masę, kepame kaip įprastus lietinius. Įdarui naudojame humusą su agurkais. Paslaptis tame, kad tokius miltus labai naudinga užpilus vandeniu palaikyti porą valandų. Jei norite gaminti pusryčiams, tai užmerkite miltus vandenyje per naktį, o visus kitus ingridientus sudėkite prieš gaminimą.

Skanaus :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.